Peste 100 de școli și mai bine de 60 de grădinițe din Bistrița-Năsăud, reabilitate și modernizate

 -  -  920

Peste 100 de școli și mai bine de 60 de grădinițe din județul Bistrița-Năsăud au beneficiat de lucrări de reabilitare și modernizare în ultimii ani, potrivit președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Sursa citată a participat astăzi la inaugurarea unui astfel de obiectiv, fiind vorba despre Școala Primară din localitatea Strâmba, comuna Josenii Bârgăului.

Investiția în modernizarea acestei unități de învățământ s-a ridicat la circa un milion de lei, finanțarea fiind asigurată în cea mai mare parte din bani guvernamentali, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Încă o școală modernizată și dotată, “Școala Primară Strâmba”, și județul nostru a ajuns la 111 școli reabilitate/în curs de modernizare și 62 de grădinițe.↪️ Un obiectiv major care nu se oprește aici, pentru că fundația pe care crește comunitatea, fie că-i în mediul rural sau urban, este educația!📌 Și de această dată este vorba despre o #InvestițieÎnEducație a Guvernului PSD, realizată prin PNDL și Bugetul Local, una în valoare de 1.000.000 lei (200.000 €), care va crește mari copiii din localitate.📚 Dincolo de cifre, micuții au parte de cele mai bune condiții de învățământ, sălile de clasă fiind dotate modern, iar profesorii pot să le fie mentori, să-i crească frumos.Felicitări domnului primar Nicolae Vrâncean și echipei faptelor!🟢🟣 Clădind școli, modelăm viitorul #pentruOameni.#ContinuămMunca cu #FapteNuVorbe

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Joi, 25 iunie 2020

”Dincolo de cifre, micuții au parte de cele mai bune condiții de învățământ, sălile de clasă fiind dotate modern, iar profesorii pot să le fie mentori, să-i crească frumos”, a spus Emil Radu Moldovan.

Totodată, președintele CJ Bistrița-Năsăud a adăugat că până acum, 173 de unități de învățământ din județul Bistrița au beneficiat lucrări de reabilitare șio modernizare. Este vorba despre 111 școli și 62 de grădinițe. La unele dintre acestea lucrările sunt încă în plină desfășurare.

0 notes
45 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *