Peste 160 de elevi și studenți au trecut pragul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, cu prilejul Zilei Porților Deschise

 -  - 


Cu prilejul Zilei Porților Deschise, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a fost vizitat de peste 160 de elevi și studenți, potrivit președintelui Emil Radu Moldovan.

Peste 160 de elevi și studenți ne-au trecut pragul, cu ocazia Zilei Porților deschise a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Un eveniment care a dat startul manifestărilor de sărbătorire a 30 de ani de la reînființarea instituției noastre. Indiferent de vârstă, vizitatorii noștri ne-au pus întrebări pertinente și au venit cu propuneri care mai de care mai îndrăznețe, arătând creativitate și o gândire analitică. Mulțumim pentru vizită elevilor, studenților și cadrelor didactice care ne-au trecut pragul, fiind interesate de locul de unde se concep proiectele de dezvoltare ale județului nostru”, a precizat Emil Radu Moldovan.

Elevii și studenții care au vizitat sediul administrației județene provin de la Extensia Bistrița a Universității Babeș-Bolyai – specializările Administrație și Management Public și Educație Fizică și Sport, Școala Gimnazială „Avram Iancu” Bistrița – Clasa a VII-a, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița – clasa a IV-a, Școala Gimnazială Nr. 1 Bistrița – clasa a III-a, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Lacrima” și Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru.

Evenimentele dedicate împlinirii a 30 de ani de la constituirea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud continuă. La data de 15 aprilie, la Centrul Cultural Dacia, va avea loc o ședință festivă. De asemenea, printre manifestările programate se numără și spectacole de muzică populară, activități cultural-artistice de promovare a tradițiilor județului și a zonelor turistice ale acestuia. Totodată, va fi lansat și un film despre evoluția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud în cei 30 de ani de activitate și vor fi organizate colocvii și conferințe pe diferite domenii.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.