Peste 180.000 de lei, valoarea amenzilor aplicate în Bistrița-Năsăud de 1 Mai

 -  -  996


În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Bistrița-Năsăud au fost angrenaţi în activităţi specifice 186 de poliţişti, 97 jandarmi și 25 de poliţişti locali, împreună cu militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN”. Cu ocazia verificărilor în teren, forțele de ordine au aplicat 90 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de peste 180.000 de lei.

Polițiștii au acționat pentru verificarea și depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulației, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto.

Astfel, au fost efectuate 865 de verificări la persoane aflate în izolare, ocazie cu care nu au fost constatate nereguli.

De asemenea, au fost efectuate controale la 63 de societăți comerciale și 54 de persoane fizice autorizate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Cu ocazia acțiunilor desfășurate, pentru neregulile constatate au fost aplicate 54 de sancțiuni, în valoare de 77.000 de lei, unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație impuse prin ordonanțele militare.

La rândul lor, jandarmii au verificat 657 persoane, aflate în 128 de locații, din 28 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora.

Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr.3, privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 106.600 de lei.

0 notes
121 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *