Eveniment

Peste 200 de persoane, testate în cadrul campaniei din Piața Centrală; doar două teste au fost pozitive

 -  - 


Peste 200 de persoane au fost testate, vineri, în cadrul campaniei din Piața Centrală, au anunțat reprezentanții Primăriei Bistrița. O acțiune similară va fi organizată și săptămâna viitoare în municipiu.

Punctul de testare gratuită, pe care l-am organizat astăzi în fața Primăriei Municipiului Bistrița, s-a dovedit a fi un succes! Au fost efectuate 205 teste, dintre care două au fost confirmate pozitiv. Le mulțumim bistrițenilor care au dat dovadă de responsabilitate și au venit să se testeze! Îndemnăm toți locuitorii municipiului Bistrița, care manifestă o simptomatologie specifică COVID-19, să apeleze la un medic specialist. Vom continua campania de testare gratuită și vinerea viitoare (5 noiembrie), în aceeași locație și în același interval orar (10:00 – 18:00)”, este mesajul transmis de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița, la finalul campaniei de testare.

Pentru testare au fost folosite teste rapide pentru depistarea infecțiilor cu noul coronavirus.

Toate persoanele testate au fost introduse în aplicația Corona Forms și au primit adeverința de testare valabilă 48 de ore.

34 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.