Peste 250 de pachete cu ţigări de contrabandă, găsite într-o maşină care circula pe raza comunei Parva

 -  -  992


Peste 250 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperite într-o maşină, în urma unei acţiuni a poliţiştilor din Bistrița-Năsăud.

 Potrivit unui comunicat de presă transmis, marți, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistrița-Năsăud, descoperirea a fost făcută în timpul verificării unui autoturism care circula pe raza comunei Parva.

”Ieri, 8 martie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Parva au oprit un autoturism, iar în urma controlului efectuat, în incinta acestuia au descoperit 270 de pachete de țigări care nu aveau aplicate timbre sau banderole fiscale românești, susceptibile a proveni din acte de contrabandă. Autoturismul a fost depistat pe raza comunei Parva, iar conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 58 de ani, din Runcu, județul Dâmbovița. Țigaretele susceptibile a proveni din acte de contrabandă au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, fiind întocmit dosar penal pentru contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 86/2006.

0 notes
117 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *