Peste 30 de cazuri de COVID-19, în școlile din Bistrița-Năsăud; mai bine de 260 de preșcolari și elevi participă la cursuri în sistem online

 -  -  1060


Peste 30 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în ultima perioadă în unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud, un număr de 12 grupe de preșcolari și clase de elevi desfășurând activități în sistem online, informează Inspectoratul Școlar.

Potrivit informațiilor comunicate de IȘJ Bistriţa-Năsăud, în prezent sunt raportate 10 cazuri active de COVID-19 în rândul personalului și alte 23 în rândul preșcolarilor sau al elevilor.

Toate unitățile de învățământ din județ funcționează în baza scenariului 1 – cu prezența fizică a elevilor la școală, dar în situațiile în care au fost confirmate cazuri de COVID-19 s-a dispus continuarea activității în sistem online, peste 260 de copii participând la cursuri în acest fel.

În funcție de cazurile de preșcolari/elevi infectați cu COVID-19, grupele/ clasele respective intră în scenariul de funcționare online. La acest moment, la nivelul județului, există 12 formațiuni de studiu (grupe/clase) care își desfășoară activitatea online, dintre care 3 grupe de grădiniță. Un total de 262 de preșcolari și elevi urmează cursurile online (73 de preșcolari și 189 de elevi)”, se mai arată într-un comunicat de presă al IȘJ Bistrița-Năsăud.

1375240cookie-checkPeste 30 de cazuri de COVID-19, în școlile din Bistrița-Năsăud; mai bine de 260 de preșcolari și elevi participă la cursuri în sistem online
0 notes
185 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.