Ultimele noutati

Peste 300 de bistrițeni au depus cereri pentru o locuință ANL. Lista de prioritate va fi aprobată pe 22 februarie! Vezi dacă figurezi pe listă!

Primăria Bistrița a finalizat lista persoanelor care beneficiază de locuințe ANL. În ședința extraordinară din 22 februarie, Consiliul Local Bistrița va aproba lista cu familiile care vor beneficia de locuințe.

Au fost analizate 326 de solicitări depuse în vederea obţinerii unei locuinţe ANL, iar comisia din care a făcut parte atât primarul Ovidiu Teodor Crețu, cât și viceprimarii Gelu Muthi și Cristian Niculae a întocmit lista de prioritate pe anul 2018.

Astfel, din totalul de 326 solicitări, un număr de 317 persoane au îndeplinit criteriile de acces la repartizarea unei locuinţe ANL, iar un număr de 9 de persoane nu au îndeplinit aceste criterii, fiind DESCALIFICATE din diferite motive: NU au depus dovada locului de muncă, figurează cu locul de muncă în afara municipiului, lipsă dovadă venituri. După afişarea listei de prioritate, persoanele nemulţumite pot depune contestaţie în termen de maxim 7 zile de la afişare.

Repartizarea locuinţelor se va aproba de către Consiliul local al municipiului Bistriţa, în baza listei de priorităţi rămasă definitivă, la propunerea comisiei de analizare.

Mai jos puteți găsi întreaga listă a persoanelor care au îndeplinit criteriile de acces la repartizarea unei locuințe ANL, precum și punctajul obținut:

De asemenea, 9 persoane au fost respinse și nu vor beneficia de atribuirea unei locuințe ANL:

Primăria Bistrița anunța la finele anului trecut că sunt 117 locuințe ANL vacante, atât garsoniere, cât și apartamente.

Repartizarea locuinţelor se va face tot printr-o hotărâre a Consiliului Local al municipiului Bistriţa, în baza listei de priorităţi aprobată. După aprobare, listele privind solicitanţii care au acces la locuinţe şi cele cu privire la stabilirea ordinii de prioritate, vor fi date publicităţii prin afişare într-un loc accesibil publicului.

În municipiul Bistriţa există în total 19 blocuri cu un număr de 773 locuințe construite prin Agenția Națională pentru Locuințe.
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita