Peste 300 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European pentru românii dispuși să muncească în alte țări

 -  -  19800 

 

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 321 de locuri de muncă pentru românii dispuși să muncească departe de casă. Tara care oferă cele mai multe posturi vacante pentru români este Olanda, cu 165 de locuri de muncă vacante. Se caută persoane dispuse să culeagă fructe (afine, capsuni), muncitori în sera de flori, muncitori în producția de roșii, muncitori necalificat în grădinărit și horticultură, operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, procesor bulbi de flori, procesor de flori și plante de seră. 

După Olanda, și Germania oferă 55 de locuri de muncă pentru români în meserii precum ajutor curățenie, bucătar, bufetier, cameristă, chef de pârtie, chef de rang, commis de rang, consultant IT, demichef de rang, junior sous chef, lăcătuș, manager recepție, maseur, mecanic de proces, mecanic mașini de prelucrare a plasticului, ospătar, parchetar, personal în domeniul gastronomiei de sistem, preparator de înghețată, recepționer, șef de echipă, specialist IT, sudor, tâmplar, tehnician electrician sau electronist, zidar.

Alte locuri de muncă mai sunt disponibile în:

  • Austria –32 locuri de muncă pentru : montator de mobilă, reactJS frontend developer; 
  • Norvegia – 17 locuri de muncă pentru: mecanic auto, ospătar, tinichigiu auto, vopsitor auto;
  • Spania – 15 locuri de muncă pentru: tehnician mecanic și electrician la întreținere echipamente;
  • Slovacia – 12 locuri de muncă pentru: sticlar;
  • Ungaria – 10 locuri de muncă pentru: montator structuri metalice, sudor;
  • Finlanda – 10 locuri de muncă pentru: instalator de schele;
  • Belgia – 5 locuri de muncă pentru: lucrator in agricultura;

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European se pot adresa consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr.2-4, telefon 0263 – 236296, e-mail: ajofm@bn.anofm.ro, sau pot viziona ofertele de pe portalul EURES România, la adresa: http://eures.anofm.ro/.

19 bookmark
0 notes
525 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.