Peste 400 de copii din comuna Căianu Mic vor primi pachete cu rechizite școlare

La începutul noului an școlar, peste 400 de copii din comuna Căianu Mic vor primi din nou, în mod gratuit, pachete cu rechizite, a anunțat primarul Paul Știr.

Copilașii comunei noastre vor primi și anul acesta rechizite școlare, la începutul anului școlar! Rechizitele sunt oferite, în mod gratuit, de Primăria Căianu Mic! Astfel, peste 400 de copii, începând de la cei mai mici înscriși la grădiniță și până la cei mai mari de clasa a VIII-a, vor beneficia de câte un set de rechizite care va asigura o parte importantă din necesarul pentru începerea și parcurgerea anului școlar! Pachetele cu rechizite vor fi personalizate cu cele necesare, în funcție de nivelul de învățământ al copiilor”, a precizat primarul Paul Știr.

Sursa citată a adăugat că au fost achiziționate următoarele tipuri de produse: carte de colorat, mapă plastic, aracet, plastilină, creioane colorate, foarfecă, ascuțitoare, acuarele, acuarele tempera, lipici solid 36 gr, creioane HB, pensule, pahar apă, radieră, hârtie colorată, hârtie glasată lucioasă, hârtie cartonată colorată, hârtie creponată diverse culori, planșetă, carioci, caiet cu foi veline, bloc desen A4, penar, penar echipat, set pixuri cu gel colorate, pix care se șterge cu rezerve, stilou cu mină de pix, pic de șters, sârmă plușată diverse culori, bețișoare școlare, socotitoare, caiet tip I, caiet tip II, caiet A5 linii, caiet A5 mate, coperți A5, coperți A4, coperți caiete biologie/geografie/muzică, stilou, rezerve stilou, caiet cu pătrățele mari, caiet A4 linii, caiet A4 mate, caiet biologie, caiet geografie, caiet muzică, trusă geometrie, pixuri albastre, pixuri roșii, creion mecanic, rezervă creion mecanic, riglă 30 cm, folii de protecție, vocabular, hârtie A4.

Educația a fost și va rămâne o prioritate pentru administrația locală a comunei Căianu Mic! Vreau să aduc mulțumiri Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea acestei inițiative și colegilor mei din cadrul primăriei pentru implicarea în pregătirea pachetelor cu rechizite! Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate!”, a mai completat Paul Știr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *