Peste 400 de persoane s-au vaccinat în cadrul campaniilor de imunizare dedicate tinerilor

 -  -  1032


Peste 400 de persoane s-au vaccinat în județul Bistrița-Năsăud, în cadrul campaniilor de imunizare dedicate adolescenților, informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Astfel, potrivit informațiilor comunicate de autorități, un număr de 288 de persoane s-au vaccinat în timpul campaniei din Bistrița, alte 26 de persoane s-au vaccinat la Năsăud și încă 60 de persoane în Beclean. În cazul acestora a fost administrat serul produs de compania Pfizer.

De asemenea, în Beclean, în centrul de vaccinare amenajat în parc, au mai fost administrate unor adulți și 40 de doze de vaccin Johnson&Johnson.

Din numărul total de 414 doze de vaccin administrate, 177 au fost administrate tinerilor (28 persoane la Beclean, 26 persoane la Năsăud, 123 persoane la Bistrița).

“Este un început bun în această nouă etapă a campaniei de vaccinare, cea adresată tinerilor, iar activitățile vor continua mâine în Sângeorz-Băi, unde echipa detașată de la centrul din Năsăud va imuniza tinerii doritori. De asemenea, vom continua prin transmiterea de materiale informative referitoare la vaccinarea adolescenților. Le mulțumesc echipelor de vaccinare pentru efortul depus! Sunt mândru de tinerii noștri pe deplin conștienți de beneficiile vaccinării, atât pentru ei, cât și pentru familiile lor”, a transmis prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

Campaniile de vaccinare continuă la nivelul județului Bistrița-Năsăud. Pe parcursul zilei de miercuri, o echipă de vaccinare de la Bistrița se află în comuna Dumitra.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, până la data de la 1 iunie, au fost administrate 94.954 de doze de vaccin, numărul total al persoanelor vaccinate cu rapel fiind de 45.536.

0 notes
157 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *