Din Bistrita

Peste 50 de tone de deșeuri voluminoase și vegetale, colectate în urma campaniilor gratuite organizate în judeţul Bistriţa-Năsăud

 -  - 


În prima jumătate a anului 2022, operatorul de salubritate Supercom SA a organizat patru campanii gratuite de colectare a deşeurilor în judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma acestora fiind colectate mai bine de 50 de tone de deșeuri voluminoase și vegetale.

”Locuitorii au beneficiat până în luna iulie de trei campanii gratuite de colectare a deşeurilor voluminoase şi o campanie de colectare gratuită a deşeurilor predominant vegetale, în urma cărora au rezultat 24,92 tone deşeuri voluminoase, respectiv 31,12 tone deşeuri vegetale. Cantitatea de deseuri voluminoase ridicată de către operator din faţa porţii cetăţenilor este tot mai mare de la o campanie la alta, prin urmare, pe lânga cele două campanii gratuite de colectare a deşeurilor predominant vegetale, S.C Supercom organizează campanii gratuite de colectare a deşeurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnice, de şase ori anual pentru cetăţenii din mediul urban şi de patru ori anual pentru cetăţenii din mediul rural”, se arată într-un comunicat de presă al operatorului de salubritate.

Următoarea campanie gratuită de colectare a deşeurilor voluminoase pe care Supercom o pregăteşte atât pentru mediul urban, cât şi pentru mediul rural este programată în perioada 22-27 august 2022. Cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud sunt rugați să respecte programul de ridicare personalizat pentru fiecare unitate administrativ-teritorială, care urmează să le fie comunicat şi să renunţe la obiceiul de a depozita deșeurile voluminoase pe domeniul public, în afara campaniilor.

Cu exceptia campaniilor gratuite, deşeurile voluminoase pot fi colectate de către operator la cerere, de la deţinători, contra cost, sau există posibilitatea depunerii deșeurilor voluminoase la unul din centrele de colectare situate în Bistriţa – strada Narciselor, Viişoara, Galaţii Bistriţei, Beclean, Năsăud sau Sângeorz-Băi), în timpul programului de lucru, acestea fiind preluate gratis.

Pentru solicitări, comenzi şi alte informații care vizează activitatea Supercom SA, operatorul poate fi contactat pe adresa de email: bistrita@supercom.ro, la numărul de telefon: 0263.944 (Dipecerat) sau gratuit prin Tel Verde: 0800 800 268.

134 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.