Social

Peste 8.700 de preșcolari și elevi din Bistrița-Năsăud beneficiază de tichete educaționale în valoare de 500 de lei

 -  - 


În anul școlar 2022-2023, elevii din învățământul preșcolar, primar și gimnazial care provin din familii cu situație materială precară  beneficiază de tichete educaționale pe suport electronic, în valoare de 500 de lei.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, la nivelul județului au fost procesate şi admise un număr de peste 8.700 de cereri în vederea acordării tichetelor educaţionale.

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, numărul tichetelor educaţionale din acest an şcolar este dublu faţă de numărul tichetelor educaţionale din anul şcolar precedent. Tichetele, emise pe suport electronic, pot fi utilizate pentru achiziționarea de materiale școlare necesare frecventării școlii, constând în articole pe papetărie, caiete, stilouri, articole pentru pictură, ghiozdane și alte articole necesare în școli și grădinițe, precum și articole de vestimentație necesare frecventării școlii și grădiniței”, a declarat Cristian Nicula, șeful Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Acesta este al treilea an consecutiv în care elevii se bucură de tichetele sociale în valoare de 500 de lei.

 

147 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.