PSD-iștii au lansat o petiție cu mesaj șmecheresc: „PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc!” NU spun nimic de Ordonanța „pentru penali”!

 -  - 


PSD a lansat petiție on-line, ca răspuns la mișcările de stradă. Link-ul a fost distribuit în mediul on-line și deja încep să se adune semnături de susținere a Guvernului Grindeanu! Mesajul transmis în mediul on-line NU amintește de Ordonanța de Urgență și despre modificările aduse Codului Penal, motivele REALE pentru care oamenii au ieșit în stradă.

a67

a09

 

 

 

 

 

 

Iată mesajul care smulge semnături:

Susținem Guvernul Grindeanu!

„PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției.

Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie.

PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc.

Împreună, îndrăznim să credem în România!
Susținem Guvernul ales de români!”
LINK-ul petiției pro-Grindeanu!

 

O dau cotită și NU spun nimic de Ordonanța pentru penali!

Ordonanţa de Urgenţă, care poartă numărul 13/2017, a apărut în Monitorul Oficial la câteva ore de la aprobare. Conform actului normativ, modificările aduse Codului Penal vor intra în vigoare la 10 zile după apariţie.

 

z14

z13

 

 

 

 

 

 

Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au anunțat joi că NU vor renunța la Ordonanța de Urgență și că vor aduna semnături de susținere a Guvernului. De asemenea, protestatarii au anunțat că NU renunță la mișcările de stradă, motiv pentru care starea de tensiune se menține în continuare!

Loading

bookmark icon

6 thoughts on “PSD-iștii au lansat o petiție cu mesaj șmecheresc: „PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc!” NU spun nimic de Ordonanța „pentru penali”!

Oldest
Newest
Most Upvoted

    Sorry, comments are closed.