Din Bistrita

Petrecere tematică, dezbateri, proiecții de film, ateliere de graffiti, la Festivalul de cultură urbană ”NOSA 1264” de la Bistrița

 -  - 


Primăria Bistrița doreşte să organizeze, pe parcursul lunilor noiembrie – decembrie, o serie de manifestări şi evenimente dedicate tinerilor în cadrul Festivalului de cultură urbană ”NOSA 1264”.

Potrivit municipalității, la finalul lunii noiembrie, la Centrul Comunitar pentru Tineret din municipiu va fi organizată o masă rotundă pe tema ”Aşa nu”, la care sunt invitați să participe cât mai mulți tineri, reprezentanţi ai Consiliului Local al Tinerilor, ai Centrului Comunitar pentru Tineret, ai ONG-urilor și nu numai. În cadrul întâlnirii vor fi dezbătute subiecte de actualitate, precum consumul de droguri, bullying sau discriminare.

Tot în luna noiembrie, la inițiativa Consiliului Local al Tinerilor, la Hotel Cora va fi organizată petrecerea tematică ”Noaptea Sfântului Andrei”, scopul acesteia fiind acela de a promova sărbătorile şi tradiţiile populare româneşti în rândul tinerilor.

De asemenea, la începutul lunii decembrie vor fi organizate și proiecţii de filme şi discuţii tematice la Centrul Comunitar pentru Tineret la care sunt aşteptaţi să ia parte tineri de la unităţile de învăţămănt din municipiu şi voluntari ai Consiliului Local al Tinerilor şi ai Centrului Comunitar pentru Tineret.

În lunile noiembrie – decembrie, la Bistrița vor fi realizate și ateliere de graffiti şi pictură în interiorul şi exteriorul grădiniţelor din municipiu.

Primăria Bistrița urmează să definitiveze programul complet al Festivalului de cultură urbană ”NOSA 1264” și îl va face public.

57 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.