Piața de pe Calea Moldovei se ÎNCHIDE în totalitate. Ce se întâmplă cu celelalte două piețe din Bistrița

 -  -  9


Ordonanța militară emisă de Ministerul Afacerilor Interne produce efecte și la nivelul municipiului Bistrița. Luni dimineața, administrația locală a anunțat că a luat noi măsuri referitoare la piețele din oraș.

Astfel, începând din această dimineață, Primăria Bistrița a decis închiderea în totalitate a pieței de pe Calea Moldovei (Piața de la ruși), a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

În Piața Decebal se vor închide toate magazinele care comercializează mărfuri industriale. Magazinele alimentare și tarabele rămân deschise.

În Piața Independenței Nord se suspendă toate activitățile comerciale care presupune vânzarea produselor industriale. Vânzarea produselor agro-alimentare în Piața Independenței Nord rămâne deschisă.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, măsurile adoptate au drept scop combaterea răspândirii noului tip de coronavirus.

ACTUALIZARE

Cu câteva completări a venit și viceprimarul Gelu Muthi: ”În Piețele Decebal și Independenței Nord se vor putea comercializa doar produse alimentare, iar programul va fi de luni până vineri între orele 7 – 17, iar sâmbăta și duminica între orele 7 – 14 pentru producători și 7 – 19 pentru magazinele cu profil alimentar din incinta piețelor. Piața Calea Moldovei și  Piața En-gross de pe strada Tărpiului vor fi închise”.

9 recommended
0 notes
1264 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *