Pieton accidentat de o mașină pe DN 17D, în Salva

 -  -  1152


O femeie care se deplasa în calitate de pieton pe DN 17D, prin localitatea Salva, a fost accidentată de un autoturism, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Năsăud.

Din primele verificări, un autoturism condus de o femeie de 43 de ani din Salva a accidentat o femeie de 68 de ani din aceeași localitate care se deplasa în calitate de pieton. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

FOTO: Mesager24.ro

Pietonul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spitalul din Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Victima este conștientă și cooperantă, a fost transportată spre CPU Năsăud. Prezenta traumatism cranian, suspiciune fractură membru inferior și alte traumatisme“, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

0 notes
277 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *