Pieton lovit de o mașină în Lunca Ilvei; victima a decedat

 -  -  22062


Un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav s-a produs joi pe raza localității Lunca Ilvei. UPDATE: Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul unei femei.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, un pieton se pare că a fost accidentat de un autovehicul.

La fața locului intervine un ehipaj de prim ajutor SMURD de la Garda de interventie Sângeorz Băi, precum și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Victima se pare că este în stare gravă.

”Din primele informații, victima este inconștientă, dar cu respirație. Primul ajutor este acordat de către un echipaj de poliție”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Intervenția este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 1

În urma accidentului a rezultat decesul unei femei.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sangeorz Băi a găsit victima – o femeie în vârstă de aproximativ 93 de ani – în stop cardiorespirator și paramedicii au început resuscitarea. Din păcate, după aproximativ 50 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel ca medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila a fost nevoit sa declare decesul la locul accidentului”, a mai ransmis Marius Rus.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului și urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

ACTUALIZARE 2

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DJ 172D, intersecție cu strada Fabricii din localitatea Lunca Ilvei.

”Conform primelor date, un bărbat de 39 de ani, din Rusu Bârgăului, în timp ce conducea o autoutilitară a accidentat o femeie în vârstă de 93 de ani, din Lunca Ilvei care se deplasa în calitate de pieton. Din nefericire, în urma accidentului, femeia a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițistii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

FOTO: Facebook – Radu Sîrbu – Mesager24.ro

2 notes
1187 views
bookmark icon

One thought on “Pieton lovit de o mașină în Lunca Ilvei; victima a decedat

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *