Pieton rănit într-un accident produs la Ilva Mică

 -  -  1104


Un accident rutier în urma căruia un pieton a fost rănit și transportat la spital s-a produs în noaptea de joi spre vineri pe DJ 172D, în localitatea Ilva Mică.

În data de 8 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier. Din primele verificări s-a constatat faptul că șoferul unui autobuz, în timp ce se deplasa pe Drumul Județean 172 D, pe direcția Ilva Mică către Poiana Ilvei, a surprins și accidentat un pieton ce se deplasa pe aceeași direcție”, a precizat agent principal Paul Rodilă din cadrul Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au stabilit că la volanul autobuzului se afla un bărbat de 42 de ani din localitatea Lunca Ilvei. Victima accidentului a fost un bărbat în vârstă de 55 de ani din Ilva Mică.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, acesta fiind transportat la spital

Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii orașului Sângeorz-Băi continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească toate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

0 notes
229 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *