Profesional Fight Gym luptă în Europa: „pitbulii” aduc la Bistrița două titluri de vice-campion european la kickbox!

Profesional Fight Gym reușește să se impună în competițiile europene de amatori și să reprezinte cu mândrie județul în galele internaționale. La Campionatul European de Kickboxing, versiunea WKF (Ungaria), clubul bistrițean a fost reprezentat de 2 sportivi:  Adi Baias (65 kg) și Vasile Cotelea (75 kg). La competiție au participat 420 de sportvi din 22 de țări.

w3

einmarsch-500x333

Ambii sportivi sunt luptători de perspectivă cu un potențial uriaș în sporturile de contact, foarte spectaculoși în ring.

z6Vasile Cotelea (75 kg) – a intrat în finala categoriei, după două meciuri disputate în cadrul piramidei. Luptător de presiune, axat pe o tehnică de brațe în viteză, Vasi a luptat în finală cu Grega Smole, sloven provenit din muay-thai, cu 50 de meciuri la activ.

Cotelea a mers la presiune, dar slovenul a punctat mai clar și s-a folosit de experiența acumulată. Meciul a fost savurat de public, ambii sportivi fiind aplaudați la finalul meciului. Bistrițeanul a pierdut la puncte această luptă dură și vine acasă cu titlul de vice-campion european la amatori, titlu obținut în urma unor meciuri extrem de dure și spectaculoase. TiktokFollowerKaufen.de TikTok Likes Kaufen Mit PayPal

Vasi Cotelea își adaugă în palmares un titlu cu greutate, după ce în toamnă a câștigat finala piramidei la Cupa Armura, desfășurată în Târgu Mureș.

Adi Baias, sportiv de viteză cu lovituri fulgerătoare de picior și-a făcut K.O ambii adversari cu același procedeu middle-kick pe ficat și a acces în finala campionatului.

Baias a pierdut titlul european în urma unei accidentări datorate uzurii din meciurile anterioare, dar a smuls aplauze  pentru prestațiile sale.

z2

z3

z5

zz3

După aceste victorii la europene, sportivii antrenați de Ionel Burduhos și Cosmin Botezat vor face o deplasare la Chișinău, unde vor disputa meciuri pe reguli K-1 și M.M.A. Profesional Fight Gym va  ieși la rampă cu luptători spectaculoși, din noua gardă. Prin astfel de acțiuni, clubul de kickboxing continuă să promoveze artele marțiale și să reprezinte cu mândrie județul în competițiile naționale și internaționale.

Check Also

O nouă ediție a manifestării ”Toamna Bistrițeană”, între 29 septembrie și 1 octombrie

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2023, în Complexul de agrement ”Heidenfeld” din Viişoara …

3 comments

  1. Sunt mandru de tine ! Bravo Adi !

  2. stai linistit,,,,,,,,,,,,,,,,,,NUai sa vezi.FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ADITA………………………..SI TIE FLORIN.respect……………….

  3. felicitari!!!!nu e usor sa mergi in Ungaria si sa vii vicecampion European 18 ani la acest sport.poate v_a auzi si primarul de ce_i 2 copii bruma florin si baias adrian care prin sport si performanta au facut ceva pt. noi.poate…..