Platformele de colectare a deșeurilor din zonele de blocuri vor fi monitorizate video

 -  -  1039


Un număr de 180 de camere video vor monitoriza activitatea de pe platformele de colectare a deșeurilor din zonele de blocuri și din zonele expuse abandonului de deșeuri din orașele Bistrița, Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi, a anunțat ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. Camerele vor fi amplasate într-un termen de 10 luni.

Din păcate, platformele de colectare a deșeurilor reciclabile nu sunt utilizate corespunzător de către o parte din cetățenii județului nostru. Sunt mulți cetățeni care aduc la aceste platforme deșeuri reziduale, deșeuri provenite din construcții, deșeuri voluminoase sau vegetale, sau nu respectă inscripționările de pe recipienții de colectare. Pentru a corecta aceste lucruri, în termen de 10 luni, vor fi instalate 180 de camere video care vor monitoriza activitatea de pe platformele de colectare a deșeurilor din zonele de blocuri și din zonele expuse abandonului de deșeuri din orașele Bistrița, Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi”, a declarat directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

Investiția în montarea acestor camere este derulată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, instituție care a semnat zilele trecute contractul de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru acest proiect, sursa de finanțare fiind Fondul de Întreținere, Înlocuire și Dezvoltare pentru Proiectele de Dezvoltare a Infrastructurii Serviciilor Publice.

Potrivit proiectului, un număr de 90 de camere video vor fi amplasate în municipiul Bistrița și câte 30 în fiecare din orașele Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi.

1367090cookie-checkPlatformele de colectare a deșeurilor din zonele de blocuri vor fi monitorizate video
0 notes
164 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.