Plimbarea nocturnă cu mașina i-a adus dosar penal unui clujean

 -  -  946


Un tânăr din județul Cluj a fost depistat de polițiștii bistrițeni în timp ce conducea un autoturism deși avea permisul de conducere suspendat. Acesta s-a ales cu dosar penal și, în plus, pentru că nu avea un motiv întemeiat pentru a justifica deplasarea a fost și amendat.

”La data de 6 mai, ora 00.02, polițiștii l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism  pe drumul național 17, în localitatea Unirea. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pe numele tânărului și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis.

Totodată, pentru că a încălcat restricțiile de circulație prevăzute de ordonanțele militare în vigoare, bărbatul a fost sancționat contravențional.

0 notes
71 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *