VIDEO: Ploaia ei de modernizare fără rigole: au feștit Piața Mică, dar au STRICAT canalizarea! La fiecare ploaie, zona e inundată ca niciodată până acum!

Canalizarea pluvială din Piața Mică a cedat la o ploaie torențială ce a avut loc astăzi în jurul orelor 17.00. Străzile din zona Casei de Cultură au fost inundate ca NICIODATĂ până acum. Pietonii s-au refugiat pe trotuarele din apropiere și au așteptat ca apele să se retragă.

Apa ajungea la nivelul pragurilor auto, motiv pentru care traficul s-a desfășurat cu dificultate în intersecția sufocată în urma reconfigurărilor din ultima perioadă.

 


Astfel de probleme sunt frecvente și au apărut în urma lucrărilor ce s-au recepționat în primăvară. ca niciodată până acum apa a pătruns în curțile și în subsolurile caselor de pe strada Albert Berger.

 

s44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prin proiectul de modernizare a axelor, capacele de canal au fost înlocuite cu unele noi, cu emblema orașului. Deși pare incredibil, în proiect NU s-au prevăzut rigole iar gurile de canal ce colectau apele meteorice au fost sub-dimensionate, motiv pentru care inclusiv trotuarele sunt inundate. Astfel de probleme NU existau înainte de modernizare, susțin locuitorii din zonă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

c4-4002“NU credeți că artezienele sunt “kitschoase”, cu becuri, plastic și lumini?” Vezi ce zice Crețu despre fântânile ce “muruiesc” rușinea cu lucrările la pasaje!

https://www.ziardebistrita.ro/arteziene-kitchoase/




Comentarii

  • Ati votat cel mai bun primar din tara. Acum puteti sa faceti baie cu el, pe Albert Berger. Apa este!

Caricatură

Ziar de Bistrita