PMP a intrat în linie dreaptă și pregătește lista candidaților pentru alegerile locale. Ce spune Simionca despre candidatul la Primăria Bistrița?

 -  -  121


Prim-vicepreședintele PMP Bistrița-Năsăud, Caius Cârcu, a anunțat că formațiunea politică din care face parte a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește alegerile locale din acest an și pregătește lista candidaților, urmând ca aceasta să fie făcută publică până la data de 1 februarie. Totodată, Caius Cârcu mai consideră că ”șansa de a lupta real cu PSD în acest județ este doar într-o alianță”, motiv pentru care îi așteaptă pe reprezentanții PNL și USR-PLUS la discuții. 

”Am intrat în linie dreaptă la nivel de județ cu organizarea alegerilor locale și am stabilit un grafic de lucru cu organizațiile din teritoriu. Stabilim priorități, teme locale de campanie și liste de candidați. Preconizăm că până în jurul datei de 1 februarie să avem listele consolidate și să putem anunța canidații pentru orașe și municipiu”, a declarat Caius Cârcu.

Prim-vicepreședintele PMP Bistrița-Năsăud este încrezător și crede că PMP va atinge pragul de 20 la sută la alegerile locale. ”Avem convingerea că vom putea trece de 20 la sută pe județ la următoarele alegeri, iar pentru asta avem un mesaj foarte clar față de susținătorii noștri: PMP va avea candidat în fiecare comună și oraș din județ. Aceasta este ținta noastră. Știm că nu este ușor, știm că sunt tentații de a se trece la un partid mai mare, încercări de a atrage oameni de-ai noștri, dar suntem pregătiți să gestionăm aceste situații cât mai bine. Avem și localități unde candidații noștri sunt de o mult mai bună calitate și mult mai bine poziționați decât candidații altora”, a mai spus Caius Cârcu.

În acest context, reprezentanțul PMP crede că ”șansa de a lupta real cu PSD în acest județ este doar într-o alianță”, motiv pentru care afirmă că PMP își dorește să poarte discuții cu PNL și USR-PLUS pe această temă.

Ionuț Simionca: ”Dacă nu se candidează pe listă comună la Bistrița, PSD va câștiga!”

În ceea ce privește stabilirea candidatului pentru municipiul Bistrița, liderul PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a spus că își dorește realizarea unui sondaj de opinie comun PMP – PNL – USR-PLUS.

”Eu cred că pentru Bistrița, municipiul reședință de județ, fiecare partid trebuie să vină cu propunerea lui, așa e normal. Apoi, fiecare candidat împreună cu echipa să prezinte proiectul pentru bistrițeni pentru ca aceștia să se poată informa, iar ulterior să se facă acest sondaj, bistrițenii să spună cine este cel mai potrivit, iar restul candidaților să se alinieze și să facă front comun. Dacă nu se candidează pe listă comună la Bistrița, PSD va câștiga”, a declarat Simionca.

Ionut Simionca

Tot în contexul alegerilor locale, Caius Cârcu a mai spus că PMP Bistrița-Năsăud a prevăzut în programul electoral pentru alegerile locale două teme de importanță majoră: extinderea rețelelor de gaze naturale în toate localitățile din județ și transparență totală în administrația publică.

12 bookmark
1 notes
345 views
bookmark icon

One thought on “PMP a intrat în linie dreaptă și pregătește lista candidaților pentru alegerile locale. Ce spune Simionca despre candidatul la Primăria Bistrița?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.