Ionuț Simionca prinde Parlamentul la redistribuire: “Mă simt responsabil pentru increderea pe care am primit-o!”

“Mă simt responsabil pentru increderea pe care am primit-o!

Odată confirmată de către BEC funcția de Deputat pe care am obținut-o mă face să simt responsabilitatea pe care o am de acum încolo. Mă simt responsabil față de cei care mi-au dat votul și le mulțumesc pentru încrederea acordată. Mă simt responsabil față de echipa mea care m-a ajutat să obțin acest rezultat și le mulțumesc pentru aceasta. Mă simt responsabil față de cei care nu m-au votat pentru că nu am reușit să le câștig încrederea, dar o să încerc ca prin munca mea în calitate de deputat să le arăt că s-au înselat.

Așa cum am spus în Campania Electorală, voi fi Deputatul tuturor bistrițenilor și am să fac tot posibilul ca să apăr interesele județului Bistrița Năsăud.

Promit să nu dezamăgesc pe nimeni! ” a postat deputatul pe pagina de facebook.

 

Bistrița-Năsăud va fi reprezentată în parlament de: Robert Sighiartău (P.N.L), Doina Pană și Daniel Suciu (P.S.D), Cristina Iurișniți (U.S.R), Ionuț Simionca (P.M.P) – Camera Deputaților.

e2

e3

e4

y7

s1

 

 

 

 

 

 

Ioan Deneș (PSD) și Ioan Simionca (ALDE) – la Senat.

e11

e1
Comentarii

  • Schimbarea sistemului de vot la fiecare ciclu electoral este o aberatie generatoare de tot felul de anomalii. Atata vreme cat partidele sunt nereformate, revenirea la votul pe liste de partid reprezinta un mare pas inapoi. Sistemul de vot uninominal pune accentul pe individ, responsabilizandu-l in fata electoratului si nu pe gloata precum cel cu liste.
    Sistemul de vot pe liste de partid este mai degraba un fel de „aranjament politic” si o forma de neasumare directa a relatiei candidatului cu alegatorii. „Jocurile” sunt facute de catre partide iar alesii sunt cei din fruntea listei care nu au nici o responsabilitate in fata alegatorului.
    La asta se mai adauga si alte tampenii cum a fost „ordonanta traseistilor” sau alegerea primarilor dintr-un singur tur de scrutin, care au consecinte indirecte si asupra alegerilor parlamentare.
    Revenind la concret, cu ce-i mai bun Daniel Suciu pus de partidul sau pe un loc eligibil decat unul care a iesit la redistribuire precum Ionut Simionca.

  • Succesuri multe sa aibe😀

Caricatură

Ziar de Bistrita