PNL Bistrița-Năsăud va susține candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia PNL

 -  -  11003


Filiala Bistrița-Năsăud a Partidului Național Liberal va susține candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al formațiunii politice, a anunțat liderul filialei județene, Ioan Turc.

”Opţiunea filialei pe care am comunicat-o în urma unei consultări pe care am făcut-o în cadru statutar este de susţinere a candidaturii pentru un nou mandat a preşedintelui în funcţie, Ludovic Orban. Mă îndoiesc că se va schimba ceva. Vom trece şi noi prin alegeri interne, dar anticipez că Ludovic Orban va avea sprijinul masiv al filialei pentru obţinerea unui nou mandat. Eu sunt un om care nu îmi schimb poziţia după ce o fac cunoscută. Se ştie foarte bine că în 2017 nu am susţinut candidatura preşedintelui Ludovic Orban. Am spus că am altă opţiune și am mers pe alta. Acum am afirmat şi rămân la opinia că preşedintele Ludovic Orban are motive întemeiate pentru a solicita încredinţarea unui nou mandat. Consider că şi-a făcut treaba bine, că este un om de dialog, un om atent în ceea ce privește relaţia cu filialele şi cu colegii săi. A obţinut performanţe din punct de vedere politic într-un context deosebit de complicat şi eu cred că rezultatele bune trebuie premiate, nu amendate. Rămânem la ceea ce am stabilit deja şi nu ne schimbăm din mers și nu pe criterii de oportunitate. Eu, în 2017, știam că Ludovic Orban va câștiga alegerile, dar am avut o altă opțiune și nu mai intru în amănunte”, a declarat Ioan Turc.

De asemenea, președintele PNL Bistrița-Năsăud a anunțat că intenționează să candideze pentru o poziție în structura centrală a partidului.

Totodată, deputatul Diana Morar a anunțat că analizează posibilitatea de a candida pentru o funcţie politică la nivel central, o decizie în acest sens urmând să fie comunicată după finalizarea acestei analize.

În ceea ce privește calendarul alegerilor interne din cadrul Partidului Național Liberal, Diana Morar a precizat că acesta nu a fost deocamdată stabilit.

1 notes
128 views
bookmark icon

One thought on “PNL Bistrița-Năsăud va susține candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia PNL

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *