Ultimele noutati

P.N.L iese în STRADĂ și cheamă lumea la un marș pentru moțiunea de cenzură anti-Dragnea! Luni, la ora 17 se duc la Prefectură!

Partidul Național Liberal organizează o mișcare de protest și cheamă bistrițenii să li se alăture. Mesajul a fost transmis pe pagina de facebook a partidului. Filialele PNL vor organiza la nivelul județelor mișcări de protest și vor prezenta public moțiunea de cenzură ,«PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă». Membrii și simpatizanții PNL se vor reuni la sediile județene ale partidului, de unde se vor deplasa spre sediile prefecturilor.

Cu acest prilej va fi prezentat public textul moțiunii de cenzură și va fi înmânat reprezentantului guvernului în teritoriu. La evenimente sunt invitați toți cetățenii nemulțumiți de contraperformanța și atitudinea actualei guvernări, precum și reprezentanți ai societății civile și structurilor asociative.

 

 

Ce mesaj transmite PNL-ul!

 

“Este momentul să oprim ticăloșia și minciuna!
Trebuie să câștigăm lupta împotriva Guvernului PSDragnea!
Veniți alături de noi luni, începând cu orele 16.30 pe Pietonal Liviu Rebreanu pentru a pleca în marș spre prefectură unde vom citi textul moțiunii de cenzură “PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”
Doar împreună îi putem opri!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai mulți lideri ai opoziței și-au anunțat participarea la acest eveniment.
Comentarii

  • PSDragnea, in campanie muma, in realitate minciuna. Au trecut deja 10 luni de guvernare PSD-ALDE si in tara nu curge lapte si miere asa cum au promis. Dimpotriva. Ministrul agriculturii face pe prostul si se intreaba nedumerit cum de a crescut pretul alimentelor. El uita ca data de 15 septembrie, adică acum două luni, intrau în vigoare noile accize la carburanţi, care au dus la scumpirea acestora cu aproape 14%. Aceasta crestere de preturi la carburanti se regaseste in scumpirea aproape a tuturor produselor comercializate. Si este doar inceputul.

Caricatură

Ziar de Bistrita