PNL-iștii au făcut un sondaj și spun că județul e “de dreapta”! Robert Sighiartău: “Există o mare rată de respingere pentru Radu Moldovan și pentru ceilalți lideri politici!”

 -  -  10596


Partidul Național liberal a făcut un sondaj de opinie pe județ, iar după cum susțin liderii liberai, cifrele (ținute la secret) ar indica o scădere a PSD-ului și o creștere seminificativă a PNL-ului…

La conferința de presă de astăzi a fost prezent Robert Sighiartău (secretar general PNL), Ioan Turc (președinte PNL), Sorin Hangan (președinte PNL Municipiu), Diana Morar (președinte Organizatia de Femei), Stelian Dolha (prim-vicepreședinte) și Florin Moldovan (președinte TNL).

 

Reporter: – NU s-a făcut și o sondare nominală, deoarece în PNL sunt mai mulți candidați care vor să intre în cursa pentru primărie?

Sighiartău: – Noi am avut un eșantion… Am testat și personajele politice, însă în ce privește municipiul Bistrița știți că este e o altă procedură, astfel încât să avem date concrete cu privire la viitorii candidați pentru Primăria Bistrița?

Reporter: – Si pe județ… principalele personaje sondate?

Sighiartău: – Aici mă refer la liderii partidelor și alți lideri importanți ai partidelor

Reporter: – Puteți da nume?

Sighiartău: – NU vă pot da nume pentru că ține de strategie … și nici nu vă pot da cifre! oricum, vă pot spune că liderii PNL stau bine și că ceilalți lideri județeni au o rată de respingere foarte mare, și rata aceea de respingere crește pe zi ce trece!

Reporter: – Adică, a scăzut Radu Moldovan în sondaje?

Sighiartău: – Da, există o mare rată de respingere… pentru Radu Moldovan și pentru ceilalți lideri politici, pentru că oamenii și-au dat seama că Radu Moldovan și Crețu care acum joacă un teatru și vrea să se victimizeze … au susținut toate politicile PSD de la nivel local și național. În plus de asta… bistrițenii au început să-și dea seama că pe lângă câteva asfaltări, economic, NU s-a întâmplat nimic.

Oamenilor le pleacă nepoții, le pleacă copiii, foarte mulți emigrează din județul nostru! Economic, NU s-a întâmplat nimic de când a venit Radu Moldovan! Și-atunci… cel mai mare investitor (LEONI) a fost adus de PDL, pe vremea lui Vasile Moldovan… Deci, lucrurile sunt foarte clare: bistrițenii au început să înțeleagă că PSD-ul în afară de gargară, de panglici, de anumite plecări …  că am văzut că pleacă foarte mult în străinătate, dar NU au reușit să aducă niciun investitor. La nivel turistic e un dezastru… uitați-vă ce se întâmplă în Suceava, în Maramureș. Au branduit foarte bine zona de Bucovina turistică….de Maramureș istoric, la fel! La noi NU avem niciun brand turistic. Nu te vizitează nimeni! În afară de tăieri de panglici, de participări la evenimente, de poze, NU se întâmplă nimic! Oamenii au nevoie de fapte, NU numai de afișări prin poze și participări la diferite evenimente!

Reporter: – Strict tehnic, cum a fost acest sondaj: telefonic, door to door?

Sighiartău: – Door to door.. prin tabletă, interviurile au fost înregistrate, deci este vorba de un sondaj foarte serios!

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău NU a spus cine sunt personajele din PNL care au fost sondate și nici criteriile prin care respectivele personaje au fost incluse în sondaj!

10 bookmark
0 notes
321 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.