PNL-iștii ies în stradă cu 70 de oameni pentru semnături! Vor să oprească Jaful Secolului și transferul banilor din pilonul II de pensii, TUN pregătit de PSD-ALDE și estimat la 9 MILIARDE de euro!

 -  -  2284


Liberalii acuză Guvernul că vrea să desființeze Pilonul II de pensii pentru a acoperi găurile din buget și au lansat o campanie de informare “Opreste furtul lor. Sunt banii tăi de pensie”.

În acest sens, filiala Partidului Național Liberal a inițiat o campanie de strângere de semnături pentru stoparea acestei inițiative pe care au numit-o: Jaful Secolului! Alianța PSD- ALDE urmărește adoptarea unui act normativ prin care sa se mute banii de la Pilonul II la sistemul public de pensii, adica peste 9 miliarde euro.

70 de voluntari vor ieși pe străzile din Bistrița să adune semnături!

“Vom face informări prin intermediul d-voastră, a rețelelor de socializare acțiuni de stradă, strângere de semnături, vom solicita sprijinul oamenilor pentru proiectul PNL de creștere a contribuțiilor la Pilonul 2 de la 3.75% la 6%, respectiv la 8 % la un moment dat. PNL Bistrița – Năsăud a pregătit un număr de 70 de voluntari care vor fi angrenați în acest efort și cu siguranță ne veți putea găsi și în stradă! Contributivitatea rămâne aceeași, NU impune niciun fel de nouă taxare. Dimpotrivă, presupune o eficientizare a banilor pe care oricum îi plătim” – a declarat Ioan Turc.

Prin strângerea de semnături se dorește o susținre publică a demersului PNL, de a bloca inițiativa alianței de guvernare.

2 bookmark
0 notes
9 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.