Ultimele noutati

PNL-iștii l-au criticat pe Ogâgău pentru limbaj și-acum strâng rândurile! Liberalii spun că e BLAT mare pe Sîngeorz: s-au dat bani și s-au făcut presiuni pentru semnături de referendum!

Președintele PNL Ioan Turc a susținut astăzi o conferință de presă în care a criticat vehement practicile PSD-ului din Sîngeorz-Băi. La susținerea președintelui de filială au venit Florin Urîte și Stelian Dolha.

Este a treia conferință de presă în ultima lună a președintelui Ioan Turc, fapt prin care vrea să arate că partidul este unit.

Ioan Turc a precizat că ”este adevărat, am avut discuții cu domnia sa, am avut discuții primarul și-a cerut scuze, și-a recunoscut greșeala, dar în același timp Nu pot să Nu observ motivul real pentru care PSD încearcă acum demiterea. Pentru că acum la Primăria Sîngeorz-Băi se lucrează. Sunt foarte multe proiecte care atunci când vor fi puse în aplicare face aproape imposibilă câștigarea Primăriei Sîngeorz-Băi de către PSD. Și atunci, nu-i așa, e mult mai simplu, înainte ca efectele liberale la Sângeorz-Băi să fie văzute”.

În ceea ce privește referendumul pentru demiterea primarului din Sîngeorz-Bă acesta mai susține că ”se vede de pe Lună că sunt inadvertențe acolo. Adică sunt foarte multe situații în care evident aceeași persoană a semnat pentru mai mulți oameni, cu aceeași semnătură, nici măcar nu s-au deranjat să își schimbe semnătura plus alte considerente legate de modul cum au fost strânse aceste semnături, despre argumentele care au fost aduse de către cei care i-au manipulat pe mulți oameni pentru a semna pe aceste liste”.

S-au dat 50 de lei  pe semnătura pentru referendum!

”Într-adevăr s-au mai dat și niște bănuți chiar un consilier poate să ne probeze, de aceea lucrăm și cu Prefectura înainte să se pronunțe” a declarat Florin Urîte, care susține că are informații clare că anumiți localnici au primit bani pentru a semna declanșarea unui referendum.

La Prefectura Bistrița-Năsăud au fost depuse aproximativ 3.000 de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Traian Ogâgău. La această oră, Instituția Prefectului analizează legalitatea actelor depuse în vederea declanșării referendumului.
Caricatură

Ziar de Bistrita