Pocăiții din Reteag, depistați cu CORONAVIRUS erau EXCLUȘI din “adunare”. Și-au făcut biserică ACASĂ și s-au infectat! Ce transmite Victor Câmpean, liderul Cultului Penticostal Bistrița- Năsăud!

 -  -  2388


Cultul Penticostal din Bistrița – Năsăud face precizări cu referire la penticostalii din Reteag, care s-au adunat într-o casă și au rostit rugăciuni. În urma acestei întruniri, participanții au fost depistați cu CORONAVIRUS, iar autoritățile au lat măsurile ce se impun!

Comisia de coordonare a bisericilor Cultului Creștin Penticostal din județul Bistrița-Năsăud

“Dorim, întâi de toate, să ne exprimăm regretul profund cu privire la evenimentele petrecute în localitatea Reteag, comuna Petru Rareș, în acest context, dificil pentru noi toți. Totuși, suntem nevoiți să facem câteva precizări.

În primul rând, trebuie menționat de la bun început că, în localitatea Reteag, cele două biserici penticostale sunt conduse de pastorul Mircea Coptil, pastor la Biserica Penticostală nr.1, și pastorul Ioan Ungureanu, pastor la Biserica Penticostală nr.2.

reteag coronavirus

În al doilea rând, informația vehiculată de presă, și anume că Flaviu Almași e pastor la Reteag, este incorectă. Nu numai că sus-numitul nu este pastor, ci el nu figurează nici măcar ca membru în comitetul de conducere al niciuneia din cele două biserici penticostale menționate. Această informație apărută în presă induce ideea că bisericile penticostale din localitatea Reteag nu au respectat legea în această perioadă de pandemie, lucru cât se poate de fals.

Menționăm, de asemenea, că Mircea Coptil și Ioan Ungureanu, ambii păstori au fost contactați de Flaviu Almași pentru a organiza evenimentul cu pricina în biserică, dar ambii pastori au refuzat categoric organizarea oricărui tip de eveniment. Drept urmare, Flaviu Almași a luat decizia de a organiza evenimentul la domiciliu, pe propria răspundere.

În altă ordine de idei, am dori să subliniem cât se poate de clar că, în ceea ce privește evenimentul paralel de la Șintereag, gruparea responsabilă de organizarea acelei întruniri nu face parte din Cultul Creștin Penticostal. În consecință, acțiunile independente ale acestei grupări nu reprezintă viziunea oficială a Cultului Creștin Penticostal.

În final, dorim să dăm asigurări că toate bisericile noastre, membre ale Cultului Creștin Penticostal, dau dovadă de spirit responsabil, respectând prevederile legale în vigoare cu privire la situația de criză cu care se confruntă țara noastră.  ” – a transmis pastorul Victor Cîmpean, coordonator al bisericilor din județul Bistrița-Năsăud, aparținând Cultului Creștin Penticostal

0 notes
1513 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *