Pocăiții își bagă om de primar. Familia Sighiartău vrea să cucerească Bistrița cu Petrică Sighiartău, șeful de la COMSIG!

 -  -  38862Familia Sighiartău a preluat conducerea PNȚCD și vrea să fie o alternativă la actuala clasă politică. Pentru Primăria Bistrița a fost lansat Petrică Sighiartău – patronul de la Comsig Group.

 

 

 

 

 

ee1-400-e1457657576236Asta după ce, în urmă cu 2 săptămâni Iezechil Sighiartău, fratele candidatului țărănist a preluat frâiele organizației.

Familia Sighiartău controlează afaceri în imobiliare, turism, asigurări, transport persoane, reprezentanțe-auto, magazin de haine. Firmele pocăiților au cifre de afaceri de milioane de euro și dacă se organizează urgent pot colecta sume importante necesare campaniei.

Cele mai tari firme deținute de familia Sighiartău: Filadelfia Group: transport persoane, transport marfă, construcții, turism, asigurări și Comsig Group: reprezentanțe-auto, piese-auto, service, transport mașini, asigurări, imobiliare, magazine îmbrăcăminte (Steilmann, Romarta).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a aduna cât mai multe voturi, lista de consilieri locali PNȚCD va trebui să conțină și lideri ai baptiștilor, dar și ai celoralte denominațiuni: sâmbetiști și eventual martori ai lui Iehova. Cu toată politica de comunicare, e greu de crezut că vor putea câștiga voturile ortodocșilor majoritari, dar vor produce pagube uriașe dacă vor dirija voturile “fraților” simpatizanți PSD sau PNL, către noua familie politică.

O puternică influență au pastorii, printre care și Ioan Repede – director Rombat și unul din prezbiterii respectați ai comunității. Dacă vor depăși orgoliile interne, neo-protestanții vor avea un cuvânt greu de spus în Consiliul Local… șansele reale pentru a câștiga Primăria Bistrița fiind destul de mici.

 

 

 

 

Armatele de pocăiți pot da majorități în comune! Consiliul Județean e o miză cu greutate, dacă “frații” se organizează pe județ!

 

 

Bisericile neo-protestante, foarte bine organizate în teritoriu au șansa de a încurca majoritățile râvnite de PSD și PNL. Pastorii neo-protestanți vor cupla numaidecât la directivele centrale și vor găsi lideri ai comunității pentru lista la locale din toate comunele. În aceste condiții, PNȚCD-ul re-botezat are un bazin electoral important în fiecare comună din județ și poate avea un cuvânt greu la alegerile din vară.

 

Citește și: P.N.Ț.C.D re-botezat! Pocăiții din familia Sighiartău, la conducerea partidului istoric! Vezi cine-s “frații” cu greutate din politică!

https://www.ziardebistrita.ro/p-n-t-c-d-re-botezat-pocaitii-din-familia-sighiartau-la-conducerea-partidului-istoric/

3 bookmark
8 notes
587 views
bookmark icon

8 thoughts on “Pocăiții își bagă om de primar. Familia Sighiartău vrea să cucerească Bistrița cu Petrică Sighiartău, șeful de la COMSIG!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.