Podul de pe Meleș, o investiție strategică a Primăriei Beclean! Licitația s-a finalizat și CML a câștigat contractul!

 -  -  4423Primăria orașului Beclean a accesat fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii locale și va amenaja un pod peste pârâul Meleș, în satul-cartier Rusu de Jos. La această oră există un podeț din lemn, care asigură accesul pietonilor în zona terenurilor agricole, dar podul NOU va facilita accesul utilajelor agricole.

Podul din Rusu de Jos va avea 2 benzi de circulație, cu o lățime a părții carosabile  de 7.5 metri.

Contractul de “Servicii de proiectare faza PT+ DE, DAAA, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie de lucrari la obiectivul: “REABILITARE POD sat Rusu de Jos , oras Beclean, judetul Bistrita-Nasaud” a fost câștigat de CML.RO. 

Valoare contract: 765.000 de lei! 

Firma a câștigat licitația și va executa această lucrare de importanță strategică pentru locuitorii de peste Valea Meleșului. Finanțarea acestui obiectiv se realizează prin fonduri guvernamentale din PNDL II.

Podul peste Meleș este o investiție propusă de primarul Nicolae Moldovan prevăzută în strategia privind dezvoltarea orașului… După finalizarea acestui obiectiv, accesul va fi mult mai facil către zona agricolă din cartierul-sat Rusu de Jos. 

4 bookmark
0 notes
148 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.