Policlinica Bistrița reia consultațiile la distanță

 -  -  965


Policlinica Bistrița anunță că vor fi reluate consultațiile la distanță, pacienții având la dispoziție trei variante pentru a beneficia de o astfel de serviciu – telefonic, prin intermediul aplicației Whatsapp sau prin e-mail. Consultațiile se oferă și în varianta clasică, în cabinetele din incinta unității.

Pentru că modificările legislative aplicabile în domeniul sănătății permit acordarea de consultații la distanță și după încheierea stării de urgență și a stării de alertă, va informăm ca Policlinica (Ambulatoriul Integrat al SJU Bistrița) vă oferă posibilitatea de a contacta direct toate cabinetele medicale de specialitate pentru a beneficia de consultații la distanță: telefonic, prin Whatsapp și prin e-mail”, a transmis conducerea Policlinicii Bistrița.

Cu toate că se vor acorda și consultații la distanță, programările și consultațiile clasice nu vor fi afectate de niciun fel, ba din contră, vin să completeze serviciile care au fost reluate în condiții normale începand cu luna iunie.

Consultațiile pentru pacienții asigurați sunt gratuite și nu este necesar niciun bilet de trimitere.

În imaginile de mai jos găsiți toate datele de contact necesare și programul de lucru:

Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de o consultație la distanță:

  • scrieți SMS către numărul corespunzător specialității dorite cu textul “rog consultație la distanță” în programul de lucru și păstrați telefonul aproape pentru a fi contactat de medic;
  • faceți poze documentelor medicale recente, documentelor de identitate și, acolo unde este cazul, problemei de sănătate, și trimiteți-le medicului prin Whatsapp sau prin e-mail;
  • pregatiți-vă lista cu tratamente în curs, cu doze și ritm de administrare, pentru a o putea transmite medicului dacă v-o solicită;
  • notați-vă ideile și întrebările pe care doriți să le transmiteți medicului;
  • în timpul consultației veți comunica fie doar audio, fie audio și video cu medicul de specialitate;
  • la finalul consultației veți primi documentele medicale prin e-mail sau Whatsapp;
  • verificați dacă documentele primite în urma consultatiei sunt clare.

În cazul în care în urma consultației la distanță este necesară și o consultație clasică, în functie de gravitatea sau urgența cazului va trebui să faceți o programare normală (online, telefonic sau la recepția Policlinicii Bistrița) sau vețti fi convocat direct de către medicul de specialitate pentru examinare sau investigații suplimentare la sediul Policlinicii.

Pentru alte informații puteți să sunați în zilele de luni până vineri, între orele 8:00 – 18:00, la numărul de telefon 0263.239.048 sau vă puteți adresa recepției Policlinicii Bistrița, de pe strada Gării, Nr. 9-11, de luni pana vineri, în intervalul orar 7:00 – 18:00.

📞📱💻 Reluam consultatiile la distanta: telefonic, prin Whatsapp si prin e-mail, in plus fata de consultatiile clasice!✔…

Publicată de Policlinica Bistrita pe Vineri, 12 iunie 2020
0 notes
90 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *