Policlinica Bistrița se redeschide vineri. Ce măsuri trebuie respectate

 -  -  1942


Începând de vineri, 15 mai, intrarea principală în Policlinica Bistrița se redeschide, însă cei care vor ajunge în această unitate trebuie să respecte o serie de măsuri pentru protejarea pacienților și a personalului.

Conducerea Policlinicii Bistrița a luat mai multe măsuri de care pacienții trebuie să țină cont.

Astfel, ”pentru recepție (informații, programări, casierie), vă veți putea adresa noului ghișeu din exteriorul clădirii, localizat chiar în dreapta intrării principale”, precizează Policlinica Bistrița.

În ceea ce privește accesul în clădire pentru consultații, investigații sau tratamente, acesta se va face doar după trecerea pe la punctul de triaj COVID-19. În plus, pacienții trebuie să completeze și să semneze un chestionar disponibil AICI. ”Dacă aveți posibilitatea, vă recomandăm să îl tipăriți, completați și semnați încă de acasă, pentru a scurta procesul de triaj”, mai completează conducerea Policlinicii Bistrița.

Iată ce mai puteți face pentru a limita deplasările spre această unitate:

  • Daca aveți simptome respiratorii, tuse, febră, dificultăți de respirație, rămâneți acasă și contactați medicul de familie prin telefon sau sunați la 112 dacă starea dumneavoastră este gravă!
  • Verificați atent data și ora programării pe care o aveți și intrați în clădire cu cel mult 15 minute înainte. Altfel, va trebui să așteptați in exterior.
  • Când efectuați analize la laboratorul din incinta Policlinicii, păstrați hârtia cu datele de acces pentru a obține rezultatele online. Acest lucru vă scutește de un drum în plus.
  • Intrarea din spate este doar pentru accesul personalului.
  • Evitați contactul fizic și păstrați distanța față de ceilalți pacienți.
  • Respectați instrucțiunile personalului, ele au rolul de a vă proteja în primul rând pe dumneavoastră!

De asemenea, Policlinica Bistrița îi informează pe pacienți că de îndată ce vor trece pragul instituției vor fi nevoiți să își dezinfecteze mâinile folosind unul din cele două dozatoare automate de la parter sau pe cele de la etajele I și II.

Pentru informatii si orice tip de solicitari non-urgente, e-mailul POLICLINICA@SJUB.RO vă stă la dispoziție. ”Lăsați-ne datele de contact și vă vom răspunde în cel mai scurt timp”, mai arată Policlinica Bistrița.

Totodată, se recomandă ca programările să se facă online, evitându-se astfel o deplasare sumplimentară.

Personalul care oferă suport telefonic pentru programări și informații a fost suplimentat și stă la dispoziția pacienților în zilele lucrătoare, între orele 08:00 ți 18:00, la numărul de telefon 0263.239.048.

⛑ Incepand de maine, 15 mai, redeschidem intrarea principala si luam si masuri pentru protejarea personalului si a…

Publicată de Policlinica Bistrita pe Joi, 14 mai 2020
1 notes
67 views
bookmark icon

One thought on “Policlinica Bistrița se redeschide vineri. Ce măsuri trebuie respectate

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *