Polițaii trec la un alt nivel: se-mbracă civil pentru controale mascate! Îi recunoști după stațiile de emisie-recepție ce le poartă la brâu! Controale în Piața Decebal!

 -  -  104863


Măsurile de verificare a cetățenilor s-au rafinat! Polițiștii au fost scoși pe străzi și verifică cetățenii care se deplasează în locurile publice! Polițiștii sunt “sub acoperire” și îmbrăcați civil, dar pot fi recunoscuți după aparatele de emisie-recepție pe care le dețin asupra lor.

Echipe de polițiști în civil au acționat în zona Pieței Decebal!

Echipele de polițiști legitimează trecători și verifică dacă aceștia au asupra lor declarația pe propria răspundere prin care se justifică deplasarea.

ipj bn ziar de bistrita

Amenzile pentru încălcarea restricțiilor legate de carantină sunt cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei!

Amenzile pentru persoanele fizice care nu respectă ordonanţele militare au crescut, acestea fiind cuprinse între 2.000 de lei şi 20.000 de lei, faţă de valorile iniţiale, cuprinse între 100 şi 5.000 de lei.

Amenda minimă pentru persoanele juridice care nu respectă ordonanţele militare a crescut de la 1.000 de lei cât era până acum, la 10.000 de lei, iar maximul amenzii pentru persoane juridice rămâne stabilit la 70.000 de mii de lei.

A fost introduse şi sancţiuni complementare pentru cei care nu respectă prevederile legale, după cum urmează: confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenţie; interzicerea accesului la respectivele bunuri, prin aplicarea sigiliului de către organele abilitate; suspendarea temporară a activităţii.

Conform datelor oficiale, în România s-au aplicat 200.000 de amenzi, în valoare totală de 80 de milioane de euro. În comparație, Frața a emis 500.000 de amenzi iar Spania a emis 500.000 de amenzi.

10 notes
3988 views
bookmark icon

One thought on “Polițaii trec la un alt nivel: se-mbracă civil pentru controale mascate! Îi recunoști după stațiile de emisie-recepție ce le poartă la brâu! Controale în Piața Decebal!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *