Poliția caută doi copii care au plecat dintr-un centru din Beclean și nu s-au mai întors

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută doi copii, de 9 și 14 ani, care au plecat voluntar dintr-un centru rezidențial de tip familial din Beclean și nu s-au mai întors. Persoanele care pot oferi informații care să ajute la găsirea copiilor sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. UPDATE: Cei doi minori au fost găsiți. 

Dispariția copiilor a fost anunțată la Poliție în seara de 6 august, de către un educator din cadrul centrului din Beclean.

Semnalmente RUSU FLORIN IOAN: aproximativ 1,60 metri înălțime, greutate aproximativ 45 de kg, păr șaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcat cu blugi și bluză neagră și purta o pereche de pantofi sport. Semnalmente RUSU FLORINA GABRIELA: aproximativ 1,45 metri înălțime, greutate aproximativ 35 de kg, păr șaten lung, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu blugi și bluză roșie și purta o pereche de pantofi sport”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Imediat după sesizare, polițiștii au desfășurat căutări pe raza orașului Beclean dar și a localităților Dej și Josenii Bârgăului, unde locuiesc părinții acestora.

În aceste momente sunt continuate activitățile de căutare în teren de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Poliției orașului Beclean și a Secțiilor de poliție Rurală 4 și 5, Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, sprijiniți de jandarmi și de voluntari din cadrul comunității.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistarea copiilor sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

ACTUALIZARE

Cei doi minori au fost găsiți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *