Poliția caută o femeie care a plecat de la locuința sa din Zagra și nu s-a mai întors

 -  -  8


Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o femeie de 36 de ani care a plecat voluntar de domiciliu, din localitatea Zagra, și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, femeia a plecat de acasă la data de 23 august și până în prezent nu a revenit la domiciliu.

”La data de 23 august, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizaţi de către un bărbat din Zagra, cu privire la faptul că soția acestuia, CUTEA ANA-MARIA de 36 de ani, cunoscută cu afecțiuni medicale, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din localitatea Zagra și nu a mai revenit până în prezent”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Semnalmentele femeii sunt: înălţime 1.90 metri, greutate 110 kilograme, ochi verzi, față ovală cu pistrui, păr roșcat.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu pantaloni scurți de culoare mov, pantofi maro, tricou de culoare albă și bluză de culoare albastră.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea femeii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

ACTUALIZARE

În dimineața zilei de 25 august, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a anunțat că persoana căutată a fost depistată de către polițiști pe raza orașului Năsăud.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.