Poliția cere sprijinul populației pentru găsirea unui copil care a dispărut de acasă

 -  -  1146


Un minor în vârstă de 14 ani a dispărut de acasă, din localitatea Dumitra. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să sunați la 112 și să anunțați imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată în urmă cu puțin timp cu privire la faptul că la data de 31 martie, în jurul orei 17:00, POP IONUȚ-RAUL, în vârstă de 14 ani, a părăsit domiciliul și nu mai este de găsit.

Semnalente: înălțime 150-155 cm, 45 kg, ochi căprui, față ovală și păr șaten. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni închiși la culoare de tip camuflaj verde, negro, maro, tricou cu mânecă scurtă de culoare albastră și papuci de culoare neagră cu o dungă albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau patrule de poliție ori să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

În vederea localizării și depistării minorului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus căutarea acestuia la nivel național. Totodată, au fost alertate toate echipajele și efectivele aflate în teren, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice.

ACTUALIZARE

Minorul a fost găsit și încredințat mamei”, a transmis vineri dimineața Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

0 notes
271 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *