Eveniment

Poliția face cercetări pentru a stabili cauza și împrejurările în care un bărbat din Măgura Ilvei a decedat

 -  - 


Poliția face cercetări pentru a stabili cauza și împrejurările în care un bărbat din Măgura Ilvei a decedat, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

”La data de 13 septembrie, un bărbat din Mureșenii Bârgăului a sesizat prin 112 faptul că, într-o pădure situată pe raza localității Colibița, în locul denumit popular ”Pârâul Tomnatic”, se află o persoană căzută, în stare de inconștiență. La fața locului, a fost identificat un bărbat de 48 de ani, din Măgura Ilvei care, din nefericire, era decedat. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, în vederea efectuării necropsiei care va stabili cauza decesului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

152 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.