Poliția îl caută pe șoferul unui autoturism care a fost implicat într-un accident și a fugit de la fața locului

 -  -  11460Șoferul unui autoturism care a fost implicat într-un accident rutier produs în Bistrița și care a fugit de la fața locului este căutat de polițiști. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acest caz și pot să ajute la identificarea conducătorului auto sunt rugate să se adreseze Poliției Municipiului Bistrița, la numărul de telefon 0263203012.

La data de 19 august, polițiștii Biroului Rutier au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, în municipiul Bistrița. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că o femeie de 44 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie din municipiul Bistrița, ar fi oprit autoturismul pe partea dreaptă a părții carosabile. În momentul în care a deschis portiera și a pășit pe partea carosabilă, femeia a fost surprinsă și accidentată de un alt autoturism, al cărui conducător auto a plecat de la fața locului, abandonându-l. Conform informațiilor furnizate, este vorba despre un bărbat de aproximativ 1,80 m înălțime, brunet, îmbrăcat cu un tricou de culoare albă și pantaloni de culoare închisă”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier continuă investigațiile în cadrul unui dosar penal întocmit vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre autoturismul din imagine sau date care să ajute la identificarea bărbatului sunt rugate să se adreseze Poliției Municipiului Bistrița sau să apeleze numărul de telefon 0263203012.

1 notes
585 views
bookmark icon

One thought on “Poliția îl caută pe șoferul unui autoturism care a fost implicat într-un accident și a fugit de la fața locului

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *