Ultimele noutati

FOTO: DOVADA că Poliția Locală NU dă amenzi șmecherilor care parchează aiurea! Angajații Primăriei Bistrița au venituri ce-ajung la 1.000 de euro, dar își fac treaba de jumate!

Poliția Locală funcționează în subordinea Primăriei Bistrița și cu un număr de 88 de posturi, instituția are atribuții pe diferite zone: ordine publică, siguranța circulației, disciplina în construcții. În urma majorărilor salariale, un polițist local cu studii superioare are un salariu BRUT de 5.000 de lei, la are se adaugă 1.000 de lei, cât reprezintă norma de hrană.

LISTA cu salariile din Primăria Bistrița! Polițiștii locali au venituri între 2.300 și 5.000 de lei! Plus norma de hrană de 1.000 de lei! 

Primarul va avea cel mai mare salariu, de 13.050 de lei, după care urmează salariile celor 2 viceprimari. Administratorul public va încasa 11.310 lei, secretarul și arhitectul vor lua aproximativ 10.000 de lei.

Angajații cu funcții de conducere vor avea venituri cuprinse între 7.800 de lei(șef-birou) și 10.150 lei (director executiv).
Juriștii: între 2.600 (debutanții) și 5.075 lei.(consilierii superiori)
Polițiștii locali: 2.300 de lei (cei cu studii medii) și 5.075 lei (cei cu studii superioare).
Muncitorii necalificați ai DSP-ului vor încasa 1.755 de lei (muncitor simplu) și 3.625 de lei (maistru șef-formație).
În afara debutanților, ABSOLUT toți funcționarii cu facultate vor avea salarii care depășesc 3.000 de lei.

 

a24

 

d11

 

 

 

 

 

 

Instituția de forță a Primăriei Bistrița aplică amenzi mașinilor parcate aiurea, dar de cele mai multe ori, Poliția Locală ezită să amendeze mașinile parcate de șmecheri!

Situație absurdă a avut loc pe strada Gheorghe Șincai, unde sub nasul polițiștilor locali a parcat un șmecher cu Mercedes, care și-a lăsat mașina cu avariile puse, pe prima bandă și a intrat la farmacie! Asta în timp ce doi polițiști locali amendau șoferii parcați regulamentar, dar care NU au achitat taxa de staționare. După o staționare de aproximativ 1 minut, șoferul Mercedesului a demarat în trombă, de sub nasul polițiștilor locali, care NU s-au sinchisit nici măcar să-i fotografieze numărul de înmatriculare.

 

prcare0 - Copy

prcare2

 

 

 

 

 

Zonele cafenelelor de fițe sunt ocolite de polițiștii locali, care preferă să activeze în zonele centrale și să-i taxeze pe șoferii care NU și-au plătit parcarea.

Plata parcărilor a fost suspendată în ultimii ani, dar măsura a fost reluată, deși NU toate taxatoarele funcționează. Șoferii pot achita contravaloarea unui tichet la magazinele afișate pe un panou de mici-dimensiuni amplasat din loc în loc. Tichetul respectiv se amplasează pe parbrizul mașinii, la vedere, pentru a evita o amendă. Pentru mașinile parcate aiurea, amenda este cuprinsă între 65 și 300 de lei!

 

Citiți și: 

x4-Copy

Crețu a asmuțit comunitarii “pe parcări”! De azi-înainte se plătește parcarea pe Șincai și în zona Primăriei Bistrița! De mâine se blochează roțile șoferilor care NU plătesc, iar pe viitor revine mașina de RIDICĂRI-AUTO!
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita