Poliția Municipiului Bistrița are un NOU adjunct! Vasile Sîngeorzan devine omul de bază a lui Moldovan, în urma unui concurs ținut de 2 ori! Un inspector s-a retras de la INTERVIU!

 -  -  1911588Comisarul Vasile Sîngeorzan e NOUL adjunct al Poliției Bistrița, în subordinea inspectorului Ioan Moldovan. Candidatul a participat la un concurs, alături de Galben Vasile, care s-a retras. Interesant e faptul că pentru această funcție cu greutate NU s-a susținut proba scrisă, ci numai proba INTERVIU. Președintele comisiei a fost comisarul Marius Șugar, adjunctul IPJ BN.

Concurs pentru polițiștii cu experiență!

Condițiile au fost restrictive iar pentru participarea la selecție, candidatul trebuia :

– să aibă gradul profesional minim inspector principal de poliție;

– să aibă vechime în muncă din care în M.A.I. – 5 ani.

– să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de cel puțin 2 ani;

– să aibă vechime în specialitatea structurii minim 3 ani (conform Notei raport nr. 61394/18.10.2018 privind ghidul specialităţilor asimilate);

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Pentru a fi declarat „admis” candidatul trebuia să obțină cel puţin 7.00.

Ce note s-au luat la proba INTERVIU, pentru funcția de adjunct al Poliției Municipiului Bistrița.

– comisarul SîNGEORZAN VASILE a luat nota 8.23
– comisarul șef GALBEN VASILE – neprezentat.

Concursul pentru funcția de adjunct al Poliției Municipiului Bistrița s-a desfășurat de 2 ori. La primul concurs pe funcția de adjunct, desfășurat în 20 martie, un candidat a luat nota 1 (subcomisar Petru Crețu), iar cel de-al 2-lea candidat NU s-a mai prezentat la interviu Vasile Galben),  motiv pentru care concursul a fost reluat!

La reluarea concursului, Vasile Sângeorzan și-a adjudecat funcția de adjunct al Poliției Bistrița. Acesta a fost pe rând: șef al Secției Prundu Bârgăului, șef al Secției 2, Năsăud și șeful secției 1 Bistrița.

19 bookmark
1 notes
1313 views
bookmark icon

One thought on “Poliția Municipiului Bistrița are un NOU adjunct! Vasile Sîngeorzan devine omul de bază a lui Moldovan, în urma unui concurs ținut de 2 ori! Un inspector s-a retras de la INTERVIU!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.