Poliția, pe urmele unui șofer din Măgura Ilvei care nu a oprit la semnalele oamenilor legii

 -  -  1140Un bărbat din localitatea Măgura Ilvei care conducea un autoturism a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Șoferul și-a continuat deplasarea și a încercat să fugă de oamenii legii, dar în cele din urmă a fost prins și s-a stabilit că acesta a comis mai multe infracțiuni, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

”La data de 25 iulie, pe drumul județean 172D, în Măgura Ilvei, polițiștii au depistat în trafic un autoturism care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare. Au fost efectuate semnalele regulamentare, însă conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, fapt pentru care a fost urmărit. La un moment dat, conducătorul auto a abandonat autoturismul pe o stradă din localitate și a fugit”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au controlat autoturismul, ocazie cu care au descoperit mai multe documente, precum și un telefon mobil, toate aparținând conducătorului auto.

”Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză este radiat din circulație. Totodată, la scurt timp l-au depistat și identificat pe șofer ca fiind un bărbat de 52 ani, din Măgura Ilvei, iar rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a fost de 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, mai precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind efectuate în continuare de către Poliția Orașului Sângeorz-Băi.

0 notes
265 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net