Polițiștii acționează în trafic cu aparatele radar și etilotest

 -  -  1251Polițiștii din Bistrița-Năsăud vor fi la datorie în acest final de săptămână, urmând să acționeze pe rețeaua de drumuri județene cu aparatele radar și etilotest din dotare.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, polițiștii de la Serviciul Rutier și de la structurile de profil din cadrul polițiilor orășenești și din municipiu vor acționa pentru depistarea în trafic a tuturor celor care încalcă regulile de circulație și pun în pericol siguranța atât a lor, cât și a celorlalți participanți la trafic. Vor fi folosite aparatele radar și etilotest.

”Având în vederea faptul că în unele zone este semnalată apariția ceții, recomandăm prudență la volan, asigurarea corespunzătoarea și semnalizarea intenției de schimbare a direcției, creșterea distanței de siguranță între vehicule, folosirea luminilor de ceață din dotarea autovehiculelor”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferii sunt sfătuiți să evite depășirile riscante, care pot deveni extrem de periculoase în condițiile unei vizibilități mult diminuate.

0 notes
376 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *