Polițiștii au confiscat peste 200 de litri de alcool fără documente legale

 -  -  1009


Peste 200 de litri de alcool fără documente legale au fost descoperiți de polițiști în interiorul unui autoturism care circula pe DN 17. Întreaga cantitate a fost confiscată, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”În dimineața de 13 martie, pe Drumul Național 17, în localitatea Bața, polițiștii de la Rutieră Beclean au depistat în trafic și oprit pentru control un autoturism în care se aflau doi bărbați de 49 și 66 de ani, ambii din Bătarci, județul Maramureș. În urma controlului efectuat, în autoturism a fost descoperită cantitatea de 220 de litri de lichid incolor cu miros specific de alcool, fără a avea aplicate marcaje sau banderole de marcaj fiscal și fără a deține documente de proveniență”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, care au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege.

0 notes
134 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *