Polițiștii din Bistrița se BAGĂ peste bișnițari! Amenzi de 4.000 de euro pentru schimb ilegal de BANI! Acțiunile CONTINUĂ!

 -  -  1512558La data de 6 martie au fost efectuate controale, pe raza municipiului Bistrița, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în domeniul schimbului ilegal de valută. În urma acțiunilor desfăşurate și a neregulilor constatate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.500 lei și a fost confiscată suma de 100 de euro, obiect al unui schimb ilegal de valută, precum și numerar în sumă de 88,50 lei.

 

Brigada lui Lupșa punctează la imagine! Au declarat război cămătarilor din Bistrița!

În actualul mandat al șefului IPJ, Ovidiu Lupșa, au loc tot mai multe acțiuni împotriva valutiștilor ce acționează în Piața Decebal, la Coroana, Sugălete sau pe Dornei! Sumele confiscate sunt derizorii, dar acțiunile au scopul de a descuraja clienții ce schimbă bani la negru și apelează la serviciile bișnițarilor.

Din echipa de conducere a IPJ BN mai fac parte adjuncții lui Ovidiu Lupșa:

Paul Andreica – comisar – șef

Marius Șugar – comisar – șef.

 

 

 

15 bookmark
1 notes
2283 views
bookmark icon

One thought on “Polițiștii din Bistrița se BAGĂ peste bișnițari! Amenzi de 4.000 de euro pentru schimb ilegal de BANI! Acțiunile CONTINUĂ!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.