Polițiștii i-au CONFISCAT camionul cu care transporta câțiva BUTUCI de lemn, fără acte! Acțiune pe Valea Ilvelor și Valea Someșului!

 -  -  1111943Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au acționat marți, în intervalul orar 08:00 – 18:00, pe Valea Ilvelor și Valea Someșului pentru verificarea legalității transporturilor de material lemnos.

”Cu această ocazie, ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.000 lei, conform Legii 171/2010 și s-a confiscat peste 10 mc de material lemnos, fără documente legale, în valoare de aproape 3400 de lei”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

De asemenea, s-a dispus confiscarea mijloacelor de transport cu care s-au efectuat transporturile ilegale de material lemnos, respectiv o autoutilitară și un atelaj.

11 bookmark
1 notes
1668 views
bookmark icon

One thought on “Polițiștii i-au CONFISCAT camionul cu care transporta câțiva BUTUCI de lemn, fără acte! Acțiune pe Valea Ilvelor și Valea Someșului!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.