Polițiștii l-au identificat pe cel care ar fi sunat la 112 și ar fi anunțat că sediul unei bănci din Bistrița va exploda; acesta era drogat

 -  -  11051


Persoana bănuită de alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție a fost identificată de polițiști, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. Oamenii legii spun că este vorba despre un bistrițean de 38 de ani. La locuința acestuia a fost efectuată o percheziție.

După ce s-a reușit identificarea persoanei care ar fi sunat la 112, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțele Periculoase au continuat investigațiile. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală, fiind pus în aplicare și un mandat de percheziție domiciliară.

”La percheziție, bărbatul a devenit agitat și a fost testat cu aparatul DrugTest. Rezultatul testării a fost pozitiv și a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Tot în cadrul cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras în cursul zilei de ieri un telefon mobil dintr-un magazin de profil din Bistrița. De asemenea, este bănuit că i-ar fi luat fără încuviințare unui cunoscut autoturismul, pe care l-ar fi condus pe raza municipiului Bistrița”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Reamintim că, miercuri, autoritățile din Bistrița-Năsăud au fost în alertă, după ce un apel la 112 anunța că în sediul unei bănci din Piața Petru Rareș din municipiul Bistrița a fost amplasat un dispozitiv exploziv. În urma cercetărilor, informația s-a dovedit a fi falsă.

1 notes
176 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *