Eveniment

Polițiștii lansează campania „Vacanță în siguranță!”

 -  - 


Polițiștii compartimentului Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud lansează campania „Vacanță în siguranță!”. Derularea unei campanii de acest fel la începutul verii este deja o tradiție pentru oamenii legii.

”Se apropie, cu pași grăbiți, mult așteptată Vacanța Mare. Pentru ca cei mici să fie în siguranță, polițiștii de la Prevenirea Criminalității repetă cu ei principalele reguli de circulație și conduită, învățate pe parcursul anului școlar. Astfel, ieri, 2 iunie, la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița, polițiștii au dăruit elevilor broșura ”Siguranță de nota 10”. Totodată, au desfășurat cu elevii unei clase pregătitoare o activitatea interactivă, în aer liber: Întrebare, Provocare, Recompensă. La prima probă, copiii au extras și au răspuns la câte o întrebare și astfel și-au reamintit și consolidat cunoștințele de circulaţie și conduită, învățate. La cea de-a două probă, provocarea, și-au reamintit de jocurile copilăriei: mimă, cântecele, imită un personaj. Ultima probă le-a reamintit cât de frumos este să fii copil, vârsta la care bucuria vine din lucruri mărunte și dulci”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Activități similare vor fi desfășurate de polițiști, pe tot parcursul verii, în tabere pentru copii, parcuri, zone aglomerate, în cadrul campaniei „Vacanță în siguranță”.

53 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.