Polițiștii și reprezentanții Registrului Auto Român, în control pe DN 17

 -  -  976


Mai mulți șoferi care circulau pe DN 17 au fost trași pe dreapta și li s-a verificat starea tehnică a autovehiculelor. Pentru deficiențele constatate, oamenii legii au aplicat și sancțiuni.

”La data de 1 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean – Compartimentul Rutier, împreună cu reprezentanții R.A.R. Bistrița-Năsăud, au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor produse din cauza defecțiunilor tehnice ale autoturismelor. Astfel, pentru verificarea stării tehnice, au fost oprite în trafic pentru control mai multe autovehicule care circulau pe drumul național 17, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni în valoare de 3.335 lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, din totalul sancțiunilor, șase au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice, constatate de specialiștii Registrului Auto Român Bistrița-Năsăud. Totodată, ca măsură complementară, au fost retrase patru certificate de înmatriculare, trei dintre acestea pentru nereguli la sistemele de iluminare și una pentru inspecția tehnică periodică expirată.

0 notes
101 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *